Szlovákia: ismét új nézőcsúcs a dunaszerdahelyi DAC Arénában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.15. 12:05
A hétvégén nézőcsúcs született a dunaszerdahelyi DAC Arénában, de – mint beszámoltunk róla – a helyi labdarúgócsapatnak nem sikerült legyőznie a közvetlen rivális zólyombrézóiakat (2–2) a 31. szlovák bajnoki fordulóban.

Akárcsak a telt házas stadionavatón, minden jegy elővételben elkelt, de az utolsó pillanatban a vendégszektort is megnyitották a DAC-drukkerek előtt, így végül 7139 néző ült a lelátón az idény utolsó hazai mérkőzésén – írja az ujszo.com.7139 néző ült a lelátón az idény utolsó hazai mérkőzésén – írja az ujszo.com.

„A szurkolókra sosem lehet panasz, ismét rekordot döntöttek, és fantasztikus hangulatot teremtettek – idézi a meccsen gólt szerző Vida Kristophert a sportolunk.sk. – A mérkőzésen minden összeállt, csak a három pont maradt el. Ennek ellenére köszönjük a rengeteg szurkolást, biztatást, és hogy a mérkőzés végén is állva tapsoltak bennünket.”

„Szeretnék még további gólokat szerezni, gólra éhes vagyok, ez mindig is bennem volt – folytatta a játékos. – Szélsőként is folyamatosan a kapu előtt vagyok, és bepofozom a labdákat. Most jön a Sároseperjes, kellenek a gólok, nagyobb különbségű győzelmet kellene aratni. Mindig próbálok gólt szerezni, de a legfontosabb, hogy a csapat sikeres legyen, és a három pont ismét meglegyen.”

A László Csaba irányította DAC sorozatban a 15. bajnokiján maradt veretlen, a tabella ötödik helyén áll, és a hétvégi pontvesztés ellenére a hátralévő két fordulóban még kivívhatja az Európa-liga-indulás lehetőségét. Mindkét mérkőzés idegenben lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik