Stuttgart: a tréner bizalma továbbra is töretlen Hajnal iránt

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 11:30
Bruno Labbadia, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart vezetőedzője nevezte Hajnal Tamást a csütörtöki, Lazio elleni idegenbeli Európa-liga-mérkőzésre. A nyolcaddöntő visszavágóján kétgólos hátrányt kell ledolgoznia a sváb csapatnak Rómában, ha tovább akar jutni.

Nehéz az élet az utóbbi időszakban a VfB Stuttgartnál, a csapat legutóbbi három meccsét elveszítette, amivel kivívta a szurkolók egy részének ellenszenvét is.A Bild nevű német lap kissé elferdítette az igazságot,amikor azt írta, hogy Hajnal Tamást kifütyülték a drukkerek,a középpályás az mlsz.hu-nak adott nyilatkozatában„tisztába tette” a dolgokat.A Bild cikkén nemcsak a válogatott futballista, hanem edzője, Bruno Labbadia is felháborodott.A Bild nevű német lap kissé elferdítette az igazságot,amikor azt írta, hogy Hajnal Tamást kifütyülték a drukkerek,a középpályás az mlsz.hu-nak adott nyilatkozatában„tisztába tette” a dolgokat.A Bild cikkén nemcsak a válogatott futballista, hanem edzője, Bruno Labbadia is felháborodott.

„Arra akartam rámutatni, hogy alapvető problémák vannak a csapatnál, ami az elégedetlenséget kiválthatja. Ez betudható annak, hogy nem jönnek az eredmények az utóbbi időben, azonban nem szabad emiatt egy játékos ellen fordulni”– mondta kissé dühösen a spox.com-nak Bruno Labbadia.

A Stuttgart trénere hozzátette: meglepő, hogy vannak, akik Hajnal ellen fordulnak, hiszen két évvel ezelőtt kulcsszerepe volt a bennmaradás kiharcolásában, egy abszolút profi futballista.

Christian Gentner, a Stuttgart csapatkapitány-helyettese elmondta: szinte senki sem teljesített jól az elmúlt hetekben, így nem helyén való, hogy egy-egy játékost kiszúr magának a közönség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik