Serie A: a siófoki strandról hívták a magyar kapust!

Vágólapra másolva!
2017.07.27. 14:10
Az olasz élvonalbeli Sampdoria első csapata jelenleg Ponte di Legnóban edzőtáborozik. A klub közzétett egy videót a kapusok felkészüléséről, melyen a magyar U-válogatott Hutvágner Gergely is részt vesz. Arról, hogyan került a 17. életévét július 1-jén betöltő kapus a siófoki strandról Marco Giampaolo vezetőedző csapatának edzőtáborába, Varga Norbert, a játékos menedzsere mesélt a Center Sportnak.

Hutvágner Gergely két hete a Sampdoria első keretével készül az északolasz kisvárosban, Ponte di Legnóban. Pedig eredetileg nem is lett volna az utazó keret tagja.

„Gergő Giampaolo mester külön kérésére utazott el a Samppal, miután az első keretben történt egy sérülés. Nagyon meglepte a hívás, hiszen éppen a vakációját töltötte a siófoki strandon, amikor keresték a klubtól, hogy a vezetőedző őt is várja az edzőtáborban, Ponte di Legnóban. Még a héten edz az első csapattal, szombaton térnek vissza az edzőtáborból, a jövő héten pedig már az U19-esekkel utazik edzőtáborba” – nyilatkozta a centersport.hu-nak Varga Norbert.

Hutvágner Gergelynek egyébként nem ismeretlen az első keret, hiszen az előző szezonban is edzett a csapattal, sőt a Serie A utolsó fordulójában, a Napoli elleni találkozóra nevezték is a kispadra – teszi hozzá a menedzseriroda honlapja.

A Sampdoria videója a kapusok, köztük Hutvágner Gergely felkészüléséről

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik