Roda: Tomasson beismerte, Németh nélkül nagyon nehéz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.18. 12:23
Németh Krisztián hiányában nem nagyon megy a góllövés a holland élvonalbeli Roda labdarúgócsapatának – ismerte be Jon Dahl Tomasson vezetőedző. A kerkradeiek legutóbbi négy bajnokijukon pontot sem szereztek, gólt is csak kettőt, így az utolsó helyre csúsztak a tabellán.

„Lassan játszottunk az ADO ellen, nem tudtuk megtalálni a rést a pajzson – mondta a hágaiak ellen hazai pályán 1–0-ra elveszített bajnokiról Jon Dahl Tomasson, a Roda trénere a FOX Sportsnak. – A helyzeteinket ki kell használnunk. Az ADO ellen a döntetlen igazságosabb lett volna. Tudjuk, mi hiányzik, egy csatár. Németh Krisztián a héten már játszhat, és ez nagyon fontos.”1–0-ra elveszített bajnokiról Jon Dahl Tomasson, a Roda trénere a FOX Sportsnak. – A helyzeteinket ki kell használnunk. Az ADO ellen a döntetlen igazságosabb lett volna. Tudjuk, mi hiányzik, egy csatár. Németh Krisztián a héten már játszhat, és ez nagyon fontos.”

A Roda szombaton, az Eredivisie 25. fordulójában a Cambuur vendége lesz, az ötmeccses eltiltását letöltő Németh Krisztián pedig már ott lehet a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik