QPR: „Milyen jó ez a Tőzsér!” – a pokolból a mennyországba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.24. 12:10
null
Tőzsér Dániel rászolgált a gratulációra (Fotó: qpr.co.uk)
Tőzsér Dániel idénybeli első bajnoki gólja pontot ért a Queens Park Rangersnek – plusz egy alapjában véve pozitív hangvételű Twitter-üzenet-válogatást azon az angol honlapon, amelyiken másfél héttel ezelőtt nekiestek a magyar labdarúgónak.

A hitc.com beszámolója szerint Tőzsér Dániel – aki a remek Watford-időszak után ebben az idényben sok nehézséggel küzd – kedden klasszis teljesítményt nyújtott a Sheffield Wednesday elleni angol második ligás bajnokin (1–1), ráadásul szép góllal koronázta meg az estét.

A szerkesztőségi értékelés kiemeli, hogy Tőzsér motorja volt a középpályának, átadásai 76 százaléka pontos volt, és hogy „sok QPR-szurkoló nem győzött csodálkozni, milyen jól játszik a magyar légiós”.

A Twitter-gyűjtésben téma a gól szépsége; valaki felveti, hogy a formán kívüli, önbizalomhiányos labdarúgóknak nem szapulásra, hanem támogatásra van szükségük; a pontszerzés mámorában még a „Ki a jobb, Messi vagy Tőzsér?” költői kérdés is kiesett egy billentyűzetből.

A mikroblogon megnyilvánulók szavaiból azért érződik, hogy kedden megcsillogtatott képességei alapján többet várnak Tőzsértől, mint amennyit eddig nyújtott az idény során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik