PSV: Dzsudzsák menedzsere szerint a Juve felvehette a kapcsolatot a hollandokkal

Vágólapra másolva!
2010.11.16. 13:04
Dzsudzsák Balázs egyik menedzsere, Fülöp Ferenc úgy nyilatkozott, nem tartja kizártnak, hogy a szélső iránt érdeklődő Juventus közvetlenül a PSV-vel felvette a kapcsolatot, de erről valószínűleg értesítették volna az ügynököket.

„Hallottunk a Juventus érdeklődéséről, de nem ismerem a részleteket, mivel az olasz klub nem lépett kapcsolatba velünk. Nem zárható ki, hogy a két klub közvetlenül felvette egymással a kapcsolatot, ám szerintem ebben az esetben a PSV értesített volna minket. Olaszországban nagy hagyományokra tekint vissza a labdarúgás, nagy előrelépés lenne Balázs számára a váltás. Nem tudom, volna-e esély arra, hogy már januárban klubot váltson, mivel a PSV-n múlik, hogy elengedi-e a legjobb játékosát" – mondta a Tuttomercatoweb.com-nak Fülöp Ferenc, aki Vörösbaranyi József mellett Dzsudzsák Balázs menedzsere.

Mint beszámoltunk róla, Vörösbaranyi korábban a Nemzeti Sportnak elmondta, nem új keletű számukra a torinói klub érdeklődése.

Az átigazolásokkal foglalkozó olasz internetes oldal szerint egyébként a Juve továbbra is figyeli a magyar válogatott szélsőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik