Olympiakosz: marad, és 40 éves koráig védene Megyeri riválisa

Vágólapra másolva!
2012.12.24. 13:09
Görög sajtóhírek szerint a korábbi találgatásokkal ellentétben nem távozik a bajnok Olympiakosztól Roy Carroll, sőt hamarosan meghosszabbítja szerződését, és elmondása szerint negyvenéves koráig szeretne védeni.

Az Olympiakosz kapujából Megyeri Balázst kiszorító Roy Carrollnak a nyáron lejár a szerződése a klubnál. Korábban megjelentek olyan találgatások, miszerint távozni fog, és a klub már az utódját keresi, a jelöltek között pedig az Aszteraszban védő Fülöp Márton is szóba került.Korábban megjelentek olyan találgatások, miszerint távozni fog, és a klub már az utódját keresi, a jelöltek között pedig az Aszteraszban védő Fülöp Márton is szóba került.

Ehhez képest 180 fokos fordulatot vett az ügy. A hónap elején Carroll már úgy nyilatkozott, hogy szívesen hosszabbítana, és a görög sajtóban most megjelentek szerint nagy vonalakban már meg is állapodott a vezetőkkel. A 35 éves kapus állítólag december 27-én tér vissza a karácsonyi szünetről Görögországba, és ezt követően pontosítja a vezetőkkel az új szerződését, amit hamarosan ezután be is jelenthetnek.

Carroll egy interjúban arról is beszélt, hogy legalább negyvenéves koráig szeretne védeni. A jelenlegi helyzetet elnézve ez nem éppen jó hír a második számú kapus, jelen esetben Megyeri Balázs szempontjából, aki korábban a klublegendának számító Antonisz Nikopolidisz „nyugdíjba vonulását" már kiböjtölte a kispadon...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik