Olaszország: a magyar légiós nem szeretne köztes megoldást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 15:47
Továbbra is kérdéses Kovácsik Ádámnak, az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság C-csoportjának utolsó helyén álló Reggina kapusának jövője. A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint a Ferencváros korábbi játékosa végleg távozik a téli átigazolási időszakban, vagy marad a szezon végéig.

Az idény első felében a Reggina első számú kapusának számító Kovácsik azok után szorult ki a kezdőcsapatból, hogy a rutinos Emanuele Belardi visszatért az együtteshez. A 37 éves futballistára nemcsak a pályán, de az öltözőben is kulcsfiguraként számítanak, így közölték a magyar labdarúgóval, hogy a későbbiekben ne számítson állandó játéklehetőségre.Kovácsik azok után szorult ki a kezdőcsapatból, hogy a rutinos Emanuele Belardi visszatért az együtteshez. A 37 éves futballistára nemcsak a pályán, de az öltözőben is kulcsfiguraként számítanak, így közölték a magyar labdarúgóval, hogy a későbbiekben ne számítson állandó játéklehetőségre.

Érdekesség, Kovácsik azt követően került ki a kapuból, hogy egymást követő három bajnokin csak egy gólt kapott.

A strettoweb.com okfejtése szerint Kovácsik természetesen nem elégedett a helyzetével, ettől függetlenül nem biztos, hogy távozik. A magyar kapus nem szeretné, ha ismét kölcsönadnák, ügynökével állítólag csak a végleges klubváltásban gondolkodnak. Ha erre nem kerül sor, a szezon végéig marad a pillanatnyilag sereghajtó Regginánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik