Nürnberg: pénteken bejelentik Stieber érkezését – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.15. 00:59
A Bild értesülése szerint a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Nürnberg pénteken bejelenti, hogy fél évre kölcsönvette a Hamburgtól Stieber Zoltánt.

Szintén a Bild számolt be arról, hogy a HSV-nál végül beleegyeztek abba, hogy Stieber Zoltán a tavaszt másik csapatnál töltse. A német lap szerint pénteken pont kerül a magyar szélső ügyének végére, ugyanis Stiebert kölcsönveszi a Nürnberg.Szintén a Bild számolt be arról, hogy a HSV-nál végül beleegyeztek abba, hogy Stieber Zoltán a tavaszt másik csapatnál töltse. A német lap szerint pénteken pont kerül a magyar szélső ügyének végére, ugyanis Stiebert kölcsönveszi a Nürnberg.

„Sínen vagyunk. Stieber segíteni akar nekünk. Vele, az ügynökével és a HSV-val is megegyeztünk már. Mi elvégeztük a feladatunkat, most már csak Stiebernek és a Hamburgnak kell egymással dűlőre jutnia” – idézi a Bild Andreas Bornemannt, a Nürnberg sportigazgatóját.

„Ha egy ilyen kaliberű játékos hajlandó fél évre ideszerződni kölcsönbe, azt mutatja, kész bizonyítani. Ha jól teljesít, akkor kerek a történet, ha nem, akkor nincs megkötve a kezünk egy hároméves szerződéssel” – mondta René Weiler vezetőedző.

A Bundesliga 2. harmadik helyén álló Nürnberg állítólag a nyáron egymillió euróért végleg megszerezheti Stiebert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik