Notts: „Rasszistának neveztek” - van, aki kiakadt a Bajner-őrületen

Vágólapra másolva!
2015.01.28. 08:37
null
Bajner érkezésének sokan örülnek, de van olyan is, aki nem
Nem mindenki fogadta lelkesen, hogy a magyar drukkerek megszállták az angol harmadik ligás Notts County labdarúgócsapatának Facebook-oldalát. Igaz, vannak olyanok is, akik szívből örülnek neki, hogy két nemzet ilyen módon barátkozhat egymással – reakciók Angliából.

„Rasszistának neveztek azért, mert kifejeztem, zavar, hogy ugyanazt az őrült hozzászólást látom mindenhol, ráadásul olyan nyelven, amit nem is értek – írja Steve Clay. – Úgy döntöttem, nem követem tovább az oldalt. Több mint ötven éve szurkolok a csapatnak, és most a klub olyanokra fordít időt és pénzt, akiket nem is érdekel a Notts County. Amíg így lesz, nem vagyok hajlandó a csapatra áldozni. Nem veszek jegyet, visszamondom az előfizetésemet, amíg vissza nem tér minden a régi kerékvágásba. Meglátjuk, az új fanatikusok közül ki jár majd meccsre...”

„Nekem úgy tűnik, a magyar trollok között vannak olyanok, akiket tényleg érdekel a klub és a futballcsapat. Akik így éreznek és eljönnek Nottinghambe, azokat örömmel meg is hívom egy italra a meccs előtt – ígéri Peter Gibson. – Azok viszont, akik tényleg csak azért jönnek ide, hogy beszóljanak Bajnernek, engem is idegesítenek. Szerintem szánalmas a nyilatkozatai miatt ilyet tenni. Sepp Blatter sokkal rosszabbakat mondott, mégsem kap hasonló kritikákat...”

„Sokat járok mostanában Kenyában, ahol népszerűsítettem a klubot, így már ott is vannak követőink – írja Jon Marshall. – Azt is nagyon szeretem, amikor Olaszországból érkeznek szurkolók, nagyon várom, hogy magyarok is jöjjenek hozzánk!”

„Valóban zavaróak ezek a kiírások, de a médiáért felelős csapat nagyszerűen kezelte ezeket, kedvességgel válaszolt a problémákra, ennek pedig nagyon örülök, mert erről szól a Notts – véli Emma Ball. – Ha az egésznek az lesz a vége, hogy lesz ötven új szurkolónk és eladunk ötven mezt, az is bevétel a klub számára. Én örömmel fogadok mindenkit a Facebook-oldalon és a meccseken is!”

„Örülök az új követőknek, de így nagyon nehéz lesz bármit is értelmesen megbeszélni, ha teleírogatják az összes bejegyzést – írja Sian Wyles. – Remélem, ennek hamarosan vége lesz! De összességében az új drukkerek és a nagyobb érdeklődés csak jót tesz nekünk.”

„Úgy örülök, hogy itt vannak a magyarok! Végre egy kis humor érkezett, ami nagyon hiányzott már erről az oldalról!” – lelkendezik Neil Littlewood.

„Megértem mindenki frusztrációját, mert nehéz így olvasgatni a kiírásokat, de elég régóta vagyok már Notts-drukker ahhoz, hogy tudjam, átéltünk már nehezebb időket is ennél... – írja Frank Hughes. – Sajnos a trollkodás a közösségi média kellemetlen mellékterméke. De képzeljék csak el, milyen lesz, ha Magyarországon Notts-mezes járókelőket láthatunk majd! Legyünk kedvesek és türelmesek!”

„Nem lehetne újra kitiltani őket?! – kérdezi Samantha Allen. – Az igazi Notts-fanoknak Nottinghamből jó lenne, ha a kiírásokat és a kommenteket a meccsekkel kapcsolatban olvashatnánk. Biztos vagyok benne, hogy Bajner nagyszerű és aranyos srác, de nem hiszem el, hogy minden kiírás róla szól!”

„Fogadjuk nagy szeretettel az új követőket, hátha segítenek nekünk csiszolatlan gyémántokat felkutatni a magyar pályákról – reménykedik John Webster. – Különben is, nagyon finom ételeik vannak!”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik