Nikolics már nyerne valamit; Márton éremre megy

Vágólapra másolva!
2019.03.01. 23:14
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Amerikában kezdődik az MLS 2019-es idénye. Nikolics Nemanjával Pietsch Tibor beszélgetett, és az év végén lejáró szerződésű Chicago-sztár bevallotta, hogy a hízelgő egyéni díjak mellé most már a csapatával is igazán nyerne valamit. Na persze a gólkirályi cím mellé…
Amerikában kezd
ődik az MLS 2019-es idénye. Nikolics Nemanjával Pietsch Tibor beszélgetett, és az év végén lejáró szerződésű Chicago-sztár bevallotta, hogy a hízelgő egyéni díjak mellé most már a csapatával is igazán nyerne valamit. Na persze a gólkirályi cím mellé…

A harmadik harmad következik az OTP Bank Ligában. Szombaton indul az utolsó 11 forduló – a tabellát hat pont előnnyel vezető Fradi középpályása, Sigér Dávid becsvágytól fűtött DVTK-ra számít.

Pályán a Veszprém, a Győr és a Fradi – az utóbbi kettő ráadásul egymás ellen. Minden, amit a kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapjáról tudni érdemes.

Márton Anita döntős, de még van hová javulni. Vincze Szabolcs egyoldalas helyszíni tudósítása a glasgow-i fedett pályás Európa-bajnokságról, amelyből kiderül, a sérülésből visszatérő címvédő szerint mennyit kell lökni az éremhez.

És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet nyolc oldalon – a pingpongzseni Klampár Tiborral, a pesti kávéházi futballal, az örökifjú Niki Laudával és Molnár Ferenc Caramellel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik