Nikolics elköszön Chicagótól; a győri kézisek ismét történelmet írhatnak

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.04. 23:20
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Isael: Ez más szint. A Ferencváros brazil támadója elismeri, a Ludogorectől kapott harmadik gól után már nem volt esélyük, mégis bizakodó, mert mint mondja, tudnak ők a csütörtökinél sokkal jobban is futballozni. A zöld-fehérek légiósát Babják Bence kérdezte.
Isael: Ez más szint.
A Ferencváros brazil támadója elismeri, a Ludogorectől kapott harmadik gól után már nem volt esélyük, mégis bizakodó, mert mint mondja, tudnak ők a csütörtökinél sokkal jobban is futballozni. A zöld-fehérek légiósát Babják Bence kérdezte.

Nikolics Nemanja elköszön. A Chicago Fire-t három év után elhagyó válogatott támadó győztes meccsen szerzett góllal szeretné lezárni pályafutása ezen szakaszát. Pietsch Tibor írása.

A női BL-címvédő győri kézilabdacsapatnak jó esélye van arra, hogy egymást követő negyedik évben is elhódítsa a trófeát – amivel ismét történelmet írna –, a Ferencvárosnak viszont talán a korábbiaknál valamivel kisebb az esélye a négyes döntőbe jutásra. A most rajtoló idény legfontosabb tudnivalóit Papp Bálint foglalta össze.

Zsúfolt lesz az elkövetkező néhány hónap Ungvári Miklósnak, hiszen fut a tokiói kvótáért. Olimpiai ezüstérmes cselgáncsozónk következő állomása Brazília, ahonnan nem szeretne pofonokkal hazatérni. Lipiczky Ágnes interjúja.

Hosszabbítás-mellékletünk tartalmából. A tangótáncos legendájával kezdődött – új sorozat november 15-i ellenfelünk, Uruguay labdarúgásáról; Nagyvilág az ötvenes években – ahogy csak a kiváltságos magyar futballisták láthatták; A világbajnok Korok Fatimát megbabonázta a mélység; Kívülről Ronaldo, belülről Messi – tartja édesapjáról ifjabb Kocsis Sándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik