Newcastle United: Kádár Tamás a szezon elején megkaphatja a bizalmat

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 18:08
Az angol élvonalba visszajutó Newcastle United labdarúgócsapatának szurkolói oldalán a csapatot sújtó sérülésekről értekeznek, megemlítve benne, hogy a szezon kezdetén így Kádár Tamás is megkaphatja a bizalmat a védelemben. Tegyük hozzá, a magyar légiós szintén kisebb sérüléssel bajlódik.

Éppen azért nem is lehetett pályán a Carlisle elleni, hétvégi felkészülési mérkőzésen, amelyet a Newcastle 3–0-ra nyert meg nélküle.

A „szarkáknál" Danny Simpson és Steven Taylor is sérült jelenleg, utóbbi esetében még a műtét is szóba jöhet, ami minimum nyolchetes kihagyást jelentene. Az ágyéksérüléssel bajlódó Kádár Tamásra azonban nem vár hosszú kényszerkihagyás.

Fabrico Coloccini és Mike Williamson személyében két középső védő áll rendelkezésre a Newcastle-ben, míg James Perch szükségmegoldásként jöhetne szóba. Így a most még sérült, de az augusztus 16-i szezonkezdetre – Manchesterben az United vendégeként – minden bizonnyal százszázalékos állapotba kerülő Simpson és Kádár az, akivel komplett lehet a védelem. Csakúgy, mint az utána következő hetekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik