Németország: a Bayern korábbi játékosa lehet Stieber edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.07. 12:58
Német sajtóértesülések szerint a Bundesliga 2.-ben a kiesés ellen küzdő Paderborn januárban Stieber Zoltánnal erősítené meg a keretét.

A magyar válogatott támadó elutazott a Hamburg beleki edzőtáborába, de az állandó játéklehetőség reményében a téli átigazolási időszakban szeretne klubot váltani.A magyar válogatott támadó elutazott a Hamburg beleki edzőtáborába, de az állandó játéklehetőség reményében a téli átigazolási időszakban szeretne klubot váltani.

Stiebert az utóbbi hetekben az élvonalbeli csapatok közül a Hannoverrel és a Werder Bremennel hozták szóba, valamint több másodosztályú klubnál (Nürnberg, Fortuna Düsseldorf, Kaiserslautern) is felvetődött a neve, most pedig a Paderborn sportigazgatója, Michael Born jelentkezett be érte.

A liga2-online.de című honlapon megjelent hír alapján a Bundesliga 2.-ben a kiesés ellen küzdő együttesnek az 1. FC Köln alkalmazásában álló Bard Finne mellett Stieber az első számú téli kiszemeltje.

A Bayern München korábbi játékosa, Stefan Effenberg által irányított Paderborn hét mérkőzés óta nyeretlen a német másodosztályban, és 19 forduló után az osztályozót jelentő 16. helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik