MLS: Nikolics hét meccs óta gólképtelen, Sallóiék nyertek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.20. 06:49
Sallói Dániel győztes, Nikolics Nemanja vesztes csapatban játszott az MLS magyar idő szerint vasárnapra virradóra megrendezett játéknapján.

A Sporting Kansas City Sallói Dániellel a kezdőcsapatában állt fel a Dallas elleni rangadón. A magyar támadónak az első félidőben két veszélyes lövése volt, de mindkettő elkerülte a kaput. Az MLS Nyugati főcsoportját vezető Sporting Diego Rubio góljával az első félidő hajrájában vezetést szerzett. Sporting Kansas City Sallói Dániellel a kezdőcsapatában állt fel a Dallas elleni rangadón. A magyar támadónak az első félidőben két veszélyes lövése volt, de mindkettő elkerülte a kaput. Az MLS Nyugati főcsoportját vezető Sporting Diego Rubio góljával az első félidő hajrájában vezetést szerzett.

Sallói a 83. percig volt a pályán, 1–0-s vezetésnél cserélte le Peter Vermes vezetőedző. A Kansas City győzelmét a 92. percben Gerso Fernandes biztosította be, a Sporting előnye továbbra is három pont az üldözőivel szemben.

A Chicago Keleten a harmadik helyre csúszott vissza, miután hazai pályán 3–1-re kikapott a ligaelső Torontótól. A Fire gólját a 13. alkalommal eredményes David Accam szerezte. Nikolics Nemanja kezdőként 82 percet játszott, ekkor állt be helyette Arturo Álvarez. A magyar válogatott csatár sorozatban a hetedik mérkőzésén maradt gól nélkül. E hét meccs alatt a Fire mérlege egy győzelem és egy döntetlen mellett öt vereség. A legutóbbi kilenc hazai mérkőzését megnyerő Fire-nak ez volt az első hazai veresége ebben a szezonban.

A D. C. United június 21. óta először győzött, de még így is hét ponttal elmarad a Keleti főcsoport utolsó előtti helyén álló New Englandtől. A washingtoniak erre a mérkőzésre még nem nevezték Stieber Zoltánt.

A Németh Krisztiánt foglalkoztató New England Revolution vasárnap éjfélkor a New York City vendégeként lép pályára. A mérkőzést az Eurosport2 élőben közvetíti.

MLS, ALAPSZAKASZ
Chicago Fire–Toronto FC 1–3
Sporting Kansas City–FC Dallas 2–0
Colorado Rapids–D. C. United 0–1
Montreal Impact–Real Salt Lake 3–1
Orlando City–Columbus Crew 1–1
Vancouver Whitecaps–Houston Dynamo 2–1
San Jose Earthquakes–Philadelphia Union 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik