MLS: Németh gól és gólpassz nélkül - öt meccs után először

Vágólapra másolva!
2015.07.25. 07:15
Megszakadt a Sporting Kansas City magyar válogatott játékosa, Németh Krisztián remek sorozata. Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő csatár öt tétmeccs után először maradt gól, gólpassz nélkül.

A Sporting Kansas City az észak-amerikai profi liga (MLS) legutóbbi játéknapján 2–1-es vereséget szenvedett a Real Salt Lake vendégeként.

Az SKC-ban Németh Krisztián kezdő volt, és végig is játszotta a mérkőzést, de ezúttal sem gól, sem gólpassz nem fűződött a nevéhez, a vendégek találatát Benny Feilhaber szerezte, aki a házi góllövőlistán hét találattal beérte az éllovas magyar csapattársát.

Németh legutóbb az US Open Cup keretében remekelt, a Houston ellen góllal és gólpasszal járult hozzá csapata 3–1-es sikeréhez – azzal együtt a legutóbbi öt tétmeccsén gólt vagy gólpasszt jegyzett. Érdekesség, hogy legutóbb június 22-én maradt gól és gólpassz nélkül, akkor is a Real Slat Lake volt az ellenfél, és akkor is 2–1-es vereséget szenvedett az SKC – azóta mind az öt találkozóján győzött az SKC, a hatodikon nem.

MLS
ALAPSZAKASZ

Real Salt Lake–Sporting Kansas City 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik