MLS: Hamarosan újra szórni fogom a gólokat – Nikolics

Vágólapra másolva!
2017.08.30. 09:39
null
Nikolics Nemanja optimista a góllövést illetően<br />
Nikolics Nemanja, az észak-amerikai MLS-ben szereplő Chicago Fire magyar labdarúgója bízik benne, hamarosan visszanyeri korábbi formáját.

 

Nikolics nagyszerűen mutatkozott be a ligában: első 18 bajnoki mérkőzésén 16-szor talált be, azóta viszont sorozatban nyolc MLS-meccsen maradt gólképtelen. Ezen a nyolc találkozón a Chicago Fire csupán egyszer nyert, egyszer ikszelt, s hatszor vereséget szenvedett.

„Nyilván nem kellemes, ha egy csatárnak ehhez hasonló időszaka van, de ilyen az élet – idézi a CSN Chicago Nikolics Nemanját, a Chicago Fire magyar támadóját. – Tudnunk kell ezzel együtt élni, tudnunk kell kezelni ezt a nyomást. A szezon elején minden nagyszerű volt, rengeteg gólt szereztem. Most rossz passzban vagyok, de nem stresszelek ezen. Arra koncentrálok, miként tudok kimászni a gödörből. Biztos vagyok benne, hamarosan újra szórni fogom a gólokat.”

„A csapatnak szüksége van a találataimra. Mindenkinek megvan a feladata, a csatároké a gólszerzés. Vállalom a felelősséget, s igyekszem segíteni az együttesnek, hogy megszakítsuk rossz szériánkat”
– tette hozzá a 29 éves csatár.

Veljko Paunovics, a Fire trénere bízik a magyar válogatott támadóban.

„Azon dolgozik, hogy visszatérjen korábbi formájához – mondta a szerb szakember. – Ebben a helyzetben csak ezt lehet tenni. Kemény munkára és hitre van szüksége, ehhez tartjuk magunkat. Megoldjuk a problémát.”

A Chicago legközelebb magyar idő szerint szeptember 3-án hajnali 1 órától lép pályára a Montreal Impact vendégeként. A chicagóiak harmadszor találkoznak a Montreallal a mostani bajnokságban, az első meccsen 2–2 lett a végeredmény, a másodikat az Impact 3–0-ra megnyerte. Nikolics egyik találkozón sem volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik