MLS: ez volt a kulcs Sallói Dániel első bajnoki góljánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.02. 21:39
Mint ismert, Sallói Dániel megszerezte az első bajnoki gólját az MLS-ben szereplő Sporting KC színeiben. A Portland Timbers elleni egyenlítő találat egy pontot ért a csapatának. 

„Róger [Espinoza] nagyszerűen játszott az üres területre, a labdaátvétel volt a kulcs, úgy érzem, jól sikerült. Próbáltam olyan jól ellőni, amennyire csak tudtam, szerencsére az is jól sült el. Nagyon boldog vagyok, mert ez a gól pontot ért számunkra – elevenítette fel a találatot Sallói Dániel. – Azt szerettem volna, hogy győzzünk, de Tim [Melia] nagy védésére volt szükség a büntetőnél, úgyhogy úgy érzem, elégedettnek kell lennünk az egy ponttal is.”

A fiatal magyar hozzátette, természetesen szeretne további gólokat szerezni, és reméli, hogy a válogatott meccseken lévők hiányában még több lehetőséget kap a csapatban, s élni is tud ezzel.Sallói Dániel. – Azt szerettem volna, hogy győzzünk, de Tim [Melia] nagy védésére volt szükség a büntetőnél, úgyhogy úgy érzem, elégedettnek kell lennünk az egy ponttal is.”

A fiatal magyar hozzátette, természetesen szeretne további gólokat szerezni, és reméli, hogy a válogatott meccseken lévők hiányában még több lehetőséget kap a csapatban, s élni is tud ezzel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik