MLS: „Ez a ti díjatok, köszönöm” – Nikolics nyerte a szavazást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.16. 09:53
Nikolics Nemanját, az MLS-ben szereplő Chicago Fire magyar labdarúgóját választották meg a liga legjobbjának, ami a közösségi média használatát illeti. A magyar válogatott csatár – aki a 2017-es szezon alapszakaszában 24 találattal gólkirály lett – stílusosan a Facebook-oldalán mondott köszönetet a rá voksolóknak.

„Jó erre a hírre ébredni – kezdte a Dubaiban nyaraló Nikolics Nemanja. Ez hatalmas siker egy olyan országban, ahol minden a marketing körül forog. Ez a ti díjatok, ti nyertétek meg nekem, ez a magyar szurkolók sikere. Nagyon szépen köszönöm. Hatalmas összefogás volt a média és a szurkolók részéről. Szép volt, Magyarország! Nemsokára találkozunk. Hajrá, Magyarok!”



Mint ismert, az MLS szavazásán azt a játékost (vagy edzőt) kereste, aki a 2017-es évben a legjobban használta a közösségi médiát. Nikolics a voksok 58.82 százalékát zsebelte be. „Jó erre a hírre ébredni – kezdte a Dubaiban nyaraló Nikolics Nemanja. Ez hatalmas siker egy olyan országban, ahol minden a marketing körül forog. Ez a ti díjatok, ti nyertétek meg nekem, ez a magyar szurkolók sikere. Nagyon szépen köszönöm. Hatalmas összefogás volt a média és a szurkolók részéről. Szép volt, Magyarország! Nemsokára találkozunk. Hajrá, Magyarok!”



Mint ismert, az MLS szavazásán azt a játékost (vagy edzőt) kereste, aki a 2017-es évben a legjobban használta a közösségi médiát. Nikolics a voksok 58.82 százalékát zsebelte be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik