Mainz: Szalai a felkészülés második szakaszába kapcsolódhat be

Vágólapra másolva!
2010.06.24. 08:42
null
Szalai egy ideig még nem futballozhat (Fotó: Action Images – archív)
Szalai Ádám továbbra is sérüléssel bajlódik, de a mainzi vezetők duplán bizakodók: egyrészt bíznak a futballista felépülésében, másrészt egyre közelebb kerülnek az egyezséghez a Real Madriddal.

„Szalai vélhetően a felkészülés második szakaszába kapcsolódhat majd be" – nyilatkozta a Bildnek Axel Schuster, a mainziak csapatmenedzsere. A Lőw Zsoltot is foglalkoztató német klubnál július 19-én kezdődik a vezető által említett második szakasz, és könnyen elképzelhető, hogy Szalai addigra végérvényesen mainzi játékosnak mondhatja magát.

A németek ugyanis régóta tárgyalásokat folytatnak a Real Madriddal a magyar válogatott csatár megszerzéséről, és a felek álláspontjai közelednek egymáshoz.

A „királyi gárda" eredetileg 1.25 millió eurót kért Szalaiért, de a hírek szerint a németeknek sikerült egymillió alá levinni az árat.

„Nem sürget minket az idő. Ha július hetedikén egyezünk meg, akkor július hetedikén egyezünk meg, ha később, akkor később. Van még néhány pont, amiben még egyezségre kell jutnunk, de bizakodó vagyok" – értékelte a tárgyalásokat Christian Heidel menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik