Mainz: a Real Madrid hajlandó engedni Szalai Ádám árából

Vágólapra másolva!
2010.05.25. 09:50
A Bild információi szerint a Real Madrid hajlandó engedni Szalai Ádám 1.2 millió eurós árából, és ez segíthet abban, hogy a magyar válogatott csatára a következő szezonban is a Mainzban folytassa pályafutását.

Szalai Ádám a tavaszi szezont kölcsönben töltötte a Lőw Zsoltot is foglalkoztató mainziaknál, akik elégedettek voltak vele, ezért a továbbiakban is igényt tartanának szolgálataira. A fiatal csatár játékjogát birtokló Real Madrid azonban nem szeretné ismét kölcsönadni a játékost, viszont megfelelő ajánlat esetén hajlandó lenne őt eladni.

A problémát eddig a kölcsönszerződés opciójában rögzített 1.2 milliós ár jelentette, mivel a mainzi vezetők nem akarnak ekkora összeget kifizetni Szalaiért. Azonban a Bild úgy tudja, a Real hajlandó engedni igényeiből, és vár a németek ajánlatára.

„A Real közölte velünk, hogy várja az ajánlatunkat – amelyet a héten meg is teszünk. De biztosan eltart még egy ideig, mire pont kerül az ügy végére" – nyilatkozta a Bildnek Christian Heidel, a Mainz menedzsere.

A sportvezető ugyanakkor világosan fogalmazott: a „királyiaknak" engedniük kell igényeikből. „Ádám szívesen maradna nálunk, és mi is szeretnénk megtartani. De nem mindenáron."

Szalai egyébként a szezon végén megsérült, egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a pályára, ugyanis kiderült, hogy egy korábbi szakadás következtében roncsolódtak a bokaszalagjai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik