Liverpool: Látom, a sajtó már tudja… – Bogdán Ádám

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.02. 19:03
Bogdán Ádám, a Liverpool magyar labdarúgója reagált azokra a pletykákra, amelyek angliai lapinformációk nyomán a magyar médiában is napvilágot láttak az esetleges távozásáról.

„Látom, hogy a sajtó már tudja, hogy a nyáron távozom a Liverpooltól, bár azt még nem írták, hogy hova… – írta egy smileyval megspékelveBogdán Ádám a hivatalos Facebook-oldalán. – A lényeg csak annyi, hogy semmiféle beszélgetés ezzel kapcsolatban nem történt, én továbbra is edzek keményen, és próbálok játéklehetőséget kiharcolni, még akkor is, ha jelenleg nem ideális a helyzetem. Nem mellesleg nyártól még hároméves szerződésem van a klubbal.” Bogdán Ádám a hivatalos Facebook-oldalán. – A lényeg csak annyi, hogy semmiféle beszélgetés ezzel kapcsolatban nem történt, én továbbra is edzek keményen, és próbálok játéklehetőséget kiharcolni, még akkor is, ha jelenleg nem ideális a helyzetem. Nem mellesleg nyártól még hároméves szerződésem van a klubbal.”

Mint ismert, a nyáron szerződtetett magyar válogatott kapus több mérkőzésen hibázott, a kritikák kereszttüzébe került, és az Exeter City elleni január eleji FA-kupameccs (2–2) óta nem védett a „vörösök” első csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik