Lengyelország: Mervó tíz hónap után játszhat felnőttbajnokit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.11. 09:51
Pénteken bemutatkozhat a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Slask Wroclaw első csapatában Mervó Bence, aki bekerült a Korona Kielce ellen készülő 18 fős meccskeretbe.

A Slask Wroclaw február végén jelentette be, hogy a tavaszi szezonra kölcsönvette a fiatal támadót, ám a magyar futballista bemutatkozására még nem került sor.

A Slask Wroclaw nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Mariusz Rumak azonban több játékosára sem számíthat a Korona Kielce elleni pénteki mérkőzésen, így megadhatja a lehetőséget Mervónak a bizonyításra.

A 21 esztendős csatár alighanem ki van már éhezve a játékra, hiszen klubszínekben tétmérkőzésen legutóbb 2015 májusában, még a Győri ETO játékosaként lépett pályára. (Azóta az MTK és a Sion alkalmazásában állt, de felnőttbajnokit egyik csapatban sem játszott.)

Az előző szezonban a negyedik helyen végző Slask a legutóbbi négy fordulóban csupán egy pontot szerzett, és az alapszakasz végéhez közeledve a 15. helyen áll a 16 csapatos Ekstraklasában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik