Lengyelország: a legdrágább, a legjobb, Nikolics lett a Suárez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.20. 11:43
Az angol Premier League fantasyjátéka hamar világhírnévre tört. A lényeg: egy adott összegből kell a liga lehető legjobb csapatát összerakni, majd a játékosaid által a teljesítményük alapján gyűjtött pontokkal fordulóról fordulóra összecsapsz a barátaiddal. Lengyelországban is útjára indult a fantasyőrület, a győzelemhez egy magyar játékos kell!

Az Ekstraklasa játékában 32 millió eurós keretből kell gazdálkodni, a liga legjobb játékosa Nikolics Nemanja. A Legia Warszawa magyar légiósa 15 bajnokin 16 gólnál jár, nem csoda, hogy ő a legdrágább futballista a játékban, a csatárért a 32-ből 4.8 millió eurót kell fizetni.A Legia Warszawa magyar légiósa 15 bajnokin 16 gólnál jár, nem csoda, hogy ő a legdrágább futballista a játékban, a csatárért a 32-ből 4.8 millió eurót kell fizetni.

Ami korábban, a 2013–2014-es idényben a Liverpoolnál Luis Suárez volt (33 bajnoki, 31 gól és 21 assziszt), az most Lengyelországban Nikolics. Nélküle nem is érdemes elkezdeni a csapatépítést…

Nikolics megéri az árát, 131 pontjával mindenkit megelőz, a második helyen Patrik Mráz áll, a Piast Gliwice játékosának hátránya viszont már 23 pont.

A Lech Poznanból Lovrencsics Gergő 2.7 millió eurót, Kádár Tamás 2.3-at, Holman Dávid 1.7-et ér, míg a Wisla Kraków magyarját, Guzmics Richárdot 2.2 millióért lehet megszerezni a fantasyjátékban.

A KÉPRE KATTINTVA ELÉRI A TELJES LISTÁT!
A KÉPRE KATTINTVA ELÉRI A TELJES LISTÁT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik