Légióssors: Magabiztosnak éreztem magam - Horváth Gábor

Vágólapra másolva!
2010.09.13. 09:36
Jól sikerült Horváth Gábor bemutatkozása a holland élvonalbeli NAC Breda labdarúgócsapatában: a Videotontól egy évre kölcsönvett hátvéd – Fehér Csabával egyetemben – végigjátszotta a Feyenoord elleni találkozót, amelyen a tizedik helyen álló bredaiak 2–0-ra nyertek.

„Magabiztosnak éreztem magam, elégedett vagyok a teljesítményemmel, persze erről az edzőnket kellene megkérdezni – értékelt a 25 éves védő. Gert Aandewiel, a csapat egyik megbízott edzője a klub honlapján külön dicsérte őt, kiemelve, minden helyzetben nyugodt maradt. – Szerintem a csapat sem okozott csalódást a jó hangulatú mérkőzésen. A Feyenoordnak igazából nem volt nagyobb helyzete, mi pedig szereztünk két gólt. Tekintve, hogy most nem kaptam meghívót a válogatottba, több időm volt a beilleszkedésre koncentrálni, ebben Fehér Csaba és Pető Tamás is sokat segített. Szeretettel fogadtak új csapatomnál, örülök, hogy sikerült a váltás."

Amint arról vasárnap már beszámoltunk: meccset végigjátszó magyar középhátvédet a holland labdarúgással foglalkozó egyik portál 6.3-as osztályzattal a mezőny második legjobbjának választotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik