Légióssors: Húsz perc után átestem a holtponton - Koman

Vágólapra másolva!
2010.09.13. 09:47
Torinóban a Juventus vendégeként szerzett értékes egy pontot a Sampdoria labdarúgócsapata az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) második fordulójában. A vendégeknél kezdőként kapott lehetőséget a magyar válogatott légiós, Koman Vladimir, aki az 58. percig volt a pályán, amolyan irányítóként a Pozzi, Cassano kettős mögött.

„Értékes pontot szereztünk, még úgy is, hogy a Juventusnak volt némi szerencséje, bár tegyük hozzá, mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, és nyerhetett volna – értékelt lapunk kérésére Koman Vladimir. – Harmadik góljukról azt gondoljuk, talán les volt, de még nem néztük vissza. Az első félidőben megfelelően védekeztünk, a fordulás után talán jobban odafigyelhettünk volna, mert kissé könnyen szaladtak át a középpályánkon."

Koman Vladimir a vendégek góljait szerző Antonio Cassano és Nicola Pozzi mögött játszott, végül 58 percet töltött a pályán, de elismerte, az elején nehezen pörgött fel: „Annyira nem vagyok elégedett, nehezen indultam be, aztán nagyjából húsz perc után átestem a holtponton, talán a lecserélésemkor éreztem magam a legjobban. Persze nincs ezzel gond, a helyemre beálló Pedro Obiang is jó volt, neki ez volt az első mérkőzése."

Minden bizonnyal az sem segített, hogy a 21 éves labdarúgó a fordulás után keményen ütközött Paolo De Cegliével, majd a földön maradt, de szerencsére folytatni tudta a játékot:

„A válogatottban szerzett kisebb sérülésem helyén talált el a csípőcsontomnál, utána is fájt, de kezeltük. Összeszorítom a fogam, és nem hagyom, hogy hátráltasson. Amúgy sincs megállás, mostantól a PSV elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre készülünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik