Légiósok: vége a várakozásnak, Futács a kupaelődöntőben térhet vissza

Vágólapra másolva!
2018.03.13. 11:39
null
Futács Márkó (9) góljaira nagy szüksége van a Hajduknak (Fotó: Twitter)
Több mint hét hónap után végre sor kerülhet arra, amire valószínűleg nagyon sok Hajduk Split-szurkoló várt: Futács Márkó a keddi, NK Lokomotiva Zagreb elleni kupaelődöntőben ismét pályára léphet tétmérkőzésen.

A 28. életévét nemrégiben betöltő magyar támadó augusztusban, aDinamo Zagreb ellen 3–1-re elveszített bajnokin szenvedett keresztszalag-szakadást, amely miatt minimum féléves kényszerpihenőt jósoltak neki.

Futács Márkó sérülése

Futács végül január közepén kapcsolódott be ismét a közös munkába, és már ekkor is úgy vélték, hogy a visszatérésére a kupaelődöntő lehet az optimális időpont – nagyon úgy néz ki, hogy valóban így lesz.

Ezt a Hajduk vezetőedzője, Zeljko Kopic is megerősítette, aki azt is elárulta, hogy Futács jó eséllyel húsz percet kap az összecsapáson. A szakember dolgát nehezíti, hogy elvileg Hugo Almeida, Fran Tudor és Hysen Memolla sem játszhat.

A háromszoros magyar válogatott támadó 2016 nyarán igazolt a Hajdukhoz, első idényében 18 találattal horvát gólkirályi címet nyert, csapatával bronzérmes lett. Bár sérülése alatt megjelentek a lehetséges távozásáról szóló hírek, a Hajduk januárban egy évvel meghosszabbította Futács szerződését.

HORVÁTORSZÁG, HORVÁT KUPA
ELŐDÖNTŐ

17.30: NK Lokomotiva Zagreb–Hajduk Split

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik