Légiósok: Varsó, Spanyolország, Görögország - Koman lehetőségei?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 12:57
null
Koman angol Wikipedia oldala, amelyről azóta eltávolították <br />a Legia Warsawa nevét (Forrás: Wikipedia)
Koman Vladimir angol nyelvű Wikipedia oldalán az szerepel, hogy a középpályás két évre a lengyel Legia Warszawához szerződött. A Nemzeti Sport Online megkereste a játékos szlovén menedzserét, Marcel Kaciranit, aki elmondta, nem tud a lengyel lehetőségről, spanyol és görög érdeklődőkkel állnak tárgyalásban.

Koman Vladimir angol nyelvű Wikipedia oldalán a névjegyében, a válogatott résznél van beszúrva, hogy a lengyel bajnok Legia Warszawa az új klubja, amellyel kétéves szerződést kötött. Mint ismeretes, a 25 éves válogatott középpályás legutóbb az orosz FK Krasznodar kölcsönjátékosaként az FK Uralban szerepelt, az idény végén közös megegyezéssel szerződést bontott a Krasznodarral.

„Nem tudom, hogyan kerülhetett Koman neve mellé a Legia. Nem dőlt még el a sorsa, néhány nap múlva már okosabbak lehetünk, augusztus elejére meglehet az új csapata” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megekeresésére Koman Vladimir szlovén menedzsere, Marcel Kacirani.

Az ügynök érdeklődésünkre hozzátette, hogy Spanyolországból és Görögországból is van komoly érdeklődés, de csapatneveket nem kívánt említeni.

Az NSO úgy tudja, Görögországban a Panathinaikosz kiszemeltjei között szerepel a 36-szoros válogatott középpályás neve, de nem ő a klub első számú jelöltje a posztra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik