HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.03.19 18:00 Frissítve: 2015.03.23 01:19

Légiósok: Vadócz Krisztián semmi jóra nem számított

Már a téli szünetben is szó volt arról, hogy Vadócz Krisztián a több játéklehetőség reményében távozik a dán Odensétől. Végül maradt, de már a meccskeretbe sem fér be. A középpályás egy interjúban elmondta, nem érte váratlanul ez a helyzet, de továbbra is dolgozik azért, hogy lehetőséget kapjon.

 

Vadócz Krisztián ebben a szezonban 11 meccsen lépett pályára a dán élvonalbeli Odensében, két gólt is szerzett, november óta azonban nem kapott lehetőséget. Ezért került szóba télen a távozása is, de végül kitölti nyárig szóló szerződését, ám most már a kispadra sem nevezi a csapata.

„Tisztában voltam vele, hogy nem fogok sok lehetőséget kapni a tavasszal. A klub így döntött, ezért nem várható, hogy lehetőséghez jutok – nyilatkozta a tipsbladet.dk-nak Vadócz Krisztián. – Kaptam egy magyarázatot a kialakult helyzetről, de erről a klubnak kell beszélnie. Az előző szezonban a kezdőcsapat tagja voltam, most pedig még a keretnek sem vagyok a tagja. Ez a mostani helyzet sem nekem, sem a klubomnak nem jó. Ugyanakkor el kell ezt fogadnom, és azért dolgozom mindennap, hogy megmutathassam, elég jó vagyok ahhoz, hogy az első keret tagja lehessek. Sajnos változtatni nem tudok a helyzeten, ezért nem vagyok boldog, de felkészültem arra, hogy nem számolnak majd velem."

„Talán kapok majd egy lehetőséget, de más játékosokat is mellőz a szakvezetőség. Kész vagyok a játékra, arra, hogy bizonyítsam, képes vagyok ugyanarra a teljesítményre, mint 2012 őszén, amikor a klubhoz kerültem" – fogalmazott Vadócz.

A középpályás hozzátette, már várja, hogy a nyáron lejárjon a szerződése, és szabadon távozhasson.

A tipsbladet.dk egy másik cikkében arról is ír, hogy az Odense a keret további fiatalítására készül (noha már így is az egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapat a dán élvonalban) a következő szezonra, és ennek eshet áldozatául a 28 éves Vadócz.

2019.02.11 22:00:17

Légiósok SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Tizennyolc évesen nagyon jó helyen van.

2019.01.31 09:34:27

Légiósok BABJÁK BENCE

Megyeri Balázs csendes, karizmatikus és játékospárti szakembernek ismerte meg Ernesto Valverdét.

2019.01.28 17:56:34

Légiósok P. K.

„Régóta tudatosan építjük a pályafutását, nincs itt az ideje, hogy klubváltásról beszéljünk.”

2019.01.27 23:35:17

Légiósok MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. De nem véletlenül kell hallgatni Dárdaira, mi több, meghallani, amit mond, például igazán reménykeltő axiómáját: „A labda az egyedüli, ami konkurálhat a kütyükkel.”

2019.01.22 09:56:14

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott játékos megnyugtatta az eszéki szurkolókat: ő is sokat vár magától.