Légiósok: Újra százszázalékos állapotban vagyok – Mervó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.09. 18:36
Újra százszázalékos állapotban van Mervó Bence, a Dunaszerdahely magyar csatára, aki május 19. után hat nappal ezelőtt tért vissza a pályára a szlovák élvonalban.

„Örömmel jelentem, hogy újra százszázalékos állapotban vagyok. Pluszedzéseket és jégterápiát is beiktatok a mindennapjaimba, mert minél jobban akarom magam érezni testileg. Alakulok, és annak is örülök, hogy hat hónapnyi kihagyás után ismét tűzközelben lehetek" – idézi a DAC honlapja a magyar csatárt, aki szeptember óta a B-csapatban lendült formába, és a Slovan elleni bajnoki előtt kupameccsen is lehetőséget kapott Marco Rossi vezetőedzőtől.a DAC honlapja a magyar csatárt, aki szeptember óta a B-csapatban lendült formába, és a Slovan elleni bajnoki előtt kupameccsen is lehetőséget kapott Marco Rossi vezetőedzőtől.

„Hihetetlenül vártam erre a pillanatra. Sokat dolgoztam az együttesbe való visszatérésemen. Ezt megelőzően a B-csapatban is szerepet kaptam, és ezúton is szeretném megköszönni a bizalmat Brano Fodrek edzőnek. Nagyon boldog voltam, hogy Rossi mester is megadta a lehetőséget a pályára lépésre” – mondta a 2015-ös U20-as világbajnokságon ezüstcipős Mervó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik