Légiósok: új szerződést kapott a PSV ifjú magyar tehetsége

Vágólapra másolva!
2017.09.03. 12:34
A holland PSV U19-es csapatában szereplő Kun Bertalan új, további két évre szóló szerződést kapott csapatától, ennek értelmében 2019-ig a hollandok játékosa lesz. A 18. születésnapját éppen ma ünneplő ballábas támadó középpályás 2011-től tartozik a holland klub kötelékébe, bár jogi akadályok miatt csak 2015-ben, 16. születésnapja után kaphatott szerződést a csapattól.

„Fantasztikus pillanat ez számomra, hogy újabb szerződést írhatok alá a klubhoz, ugyanolyan gyönyörű, mint, amikor bajnokok lettünk az U17-es csapattal” – mondta Kun, aki jelenleg korábbi lábtöréséből gyógyul.„Fantasztikus pillanat ez számomra, hogy újabb szerződést írhatok alá a klubhoz, ugyanolyan gyönyörű, mint, amikor bajnokok lettünk az U17-es csapattal” – mondta Kun, aki jelenleg korábbi lábtöréséből gyógyul.

Kun a magyar válogatott játékosaként az U15-ös korosztálytól kezdve járta végig a szamárlétrát, az U19-es válogatottban tavaly novemberben mutatkozott be. A ballábas játékos jelenleg a PSV U19-es csapatának keretébe tartozik, amelynek edzője a korábbi kiválóság, Mark van Bommel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik