Légiósok: „Új kihívást kerestem, nagy szükségem volt a váltásra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.03. 18:31
Gyurcsó Ádám, a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban második helyen álló Hajduk Split magyar szélsője a klub hivatalos honlapjának elmondta, jól érzi magát új csapatánál, melynek játékstílusa tökéletesen passzol az övéhez.

A 18-szoros magyar válogatott támadó januárban került a Hajdukhoz, amely a szezon végéig vette kölcsön, és opciós jogot szerzett a végleges megvásárlására. A 27 éves szélső gyorsan beilleszkedett új csapatába, hiszen az első öt horvát bajnokiján két gólt és két gólpasszt jegyzett – ugyanannyit, mint a Pogon Szczecinben ősszel 18 bajnoki mérkőzésen. Nem csoda, hogy Lengyelországban a távozását siratják.Nem csoda, hogy Lengyelországban a távozását siratják.

„Szeretem, ahogy a Hajduk támadásban játszik. Passzol hozzám a mérkőzések stílusa, mert könnyebb alakítani a pályán valami kézzelfoghatót. Nagyon örülök a jó formámnak, remélem, kitart a szezon végéig” – kezdte Gyurcsó.

„Nagy szükségem volt a váltásra, új kihívást kerestem. Nagyszerű csapathoz és nagyszerű klubhoz érkeztem, remekül érzem magam Splitben. Mindenki nagyon segítőkészen fogadott, ami megkönnyítette a beilleszkedésemet. A szurkolóink fantasztikusak, csak dicsérni tudom őket. Minden meccsen lenyűgöző hangulatot varázsolnak, ami ösztönző hatással van rám, hogy a legjobbamat nyújtsam” – tette hozzá a Pogon Szczecin kölcsönjátékosa, akinek a szerződése 2019-ben jár le lengyel klubjánál.

A Futács Márkót is soraiban tudó Hajduk Split 27 forduló után második a horvát bajnokságban, hátránya nyolc pont a listavezető Dinamo Zagreb mögött, míg az előnye egy pont a harmadik Rijekával szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik