Légiósok: „Úgy érzem, rácáfoltam a negatív hangokra”

Vágólapra másolva!
2017.06.23. 20:35
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám pénteken a népligeti edzőkomplexumban járt, ahol megtekintette korábbi csapata, a Jelgava elleni Európa-liga-selejtezőre készülő Ferencváros edzését. A zöld-fehérek német vezetőedzője, Thomas Doll jókedvűen, hangosan és nem utolsósorban olaszul köszöntötte a 22 esztendős játékost.

„Valóban, olaszul beszéltünk pár szót, nem csak őt, magamat is megleptem ezzel. Nem beszélem még folyékonyan a nyelvet, de már megértetem magam – mondta Nagy Ádám a fradi.hu-nak. – A téli szünet nagyon rövid volt, tulajdonképpen öt napból állt a pihenő, ami csak arra volt elég, hogy a szentestét a családdal tölthessem. Akkor nem tudtam ellátogatni a Népligetbe, de most nyáron egy pillanatig sem volt kérdés, hogy itt leszek. Sok új arc van már a csapatban, de azért még bőven vannak olyanok, akikkel együtt játszottam.”„Valóban, olaszul beszéltünk pár szót, nem csak őt, magamat is megleptem ezzel. Nem beszélem még folyékonyan a nyelvet, de már megértetem magam – mondta Nagy Ádám a fradi.hu-nak. – A téli szünet nagyon rövid volt, tulajdonképpen öt napból állt a pihenő, ami csak arra volt elég, hogy a szentestét a családdal tölthessem. Akkor nem tudtam ellátogatni a Népligetbe, de most nyáron egy pillanatig sem volt kérdés, hogy itt leszek. Sok új arc van már a csapatban, de azért még bőven vannak olyanok, akikkel együtt játszottam.”

Nagy Ádám hamarosan visszatér Olaszországba, hogy elkezdje a felkészülést a Bolognával, amelynél a második szezonjára készül.

„Szeretnék az elmúlt szezonnál jobbat futni, szeretném megszerezni az első gólomat az olasz élvonalban. Az első évem előtt az volt a célom, hogy játsszak, ez sikerült, és úgy érzem, hogy ezzel rácáfoltam a negatív hangokra. Remélem, sikerült bebizonyítanom, hogy egy fiatal magyar futballista is tud érvényesülni a Serie A-ban” – tette hozzá a magyar válogatott labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik