Légiósok: U17-ig bárkit a világon meg tudunk verni - Vernes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.20. 12:16
Vernes Richárd, az ausztrál labdarúgó-profiligában szereplő Central Coast Mariners magyar játékosa a csapat hivatalos honlapjának elmondta: nagyon örül, hogy ő lehet az első magyar az A-League-ben, és állítja: futballistáink általánosságban jó képességekkel rendelkeznek.

„Hosszú úton vagyok túl, huszonhét órát repültem, még egy kicsit fáradt vagyok. Elkezdtem a könnyített edzéseket, mert néhány nap kimaradt az utazás miatt. Hamarosan elkezdhetek teljes intenzitással edzeni, alig várom, hogy játszhassak, mert meg szeretném mutatni, mit tudok” – idézi Vernest a ccmariners.com.au. A középpályás a magyar játékosokról is beszélt a klubhonlapnak.

„Nagyon örülök, hogy én vagyok az első magyar a ligában. Úgy vélem, a magyar játékosoknak jó képességeik vannak, U17-es szintig a világon bárkit meg tudunk verni. Sok tehetségünk van, és boldoggá tenne, ha úgy tudnék szerepelni, amivel ki tudnám nyitni az ajtót más magyar játékosok előtt. Az edzések alapján jó képességű keretünk van, fiatal és jó csapatnak tűnik a Mariners” – mondta.

Vernes Détári Lajos ajánlásával került a Marinershez – a frissen szerződtetett magyar futballista hozzáállását edzője, Phil Moss is dicsérte.

„Ricsi fantasztikus srác. Alaposan felkészült a Marinersből az érkezése előtt, megkérdezett engem a mentorálási feladatairól is – úgy gondolom, nagyot erősödhetünk vele.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik