Légiósok: távozásra szólította fel a kényelmeskedőket Köteles

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 10:41
A Genk csupán a hetedik helyen végzett a belga labdarúgó-bajnokság alapszakaszában, majd az Európa-liga-indulásért zajló rájátszásban is lemaradt a sorsdöntő helyosztókról. Köteles László, a csapat magyar kapusa rendkívül csalódott a szezon alakulása miatt.

„Mérges vagyok és elkeseredett – nyilatkozta a szezont értékelve Köteles a Het Laatste Nieuwsnak. – Olyan érzés, mintha kiestünk volna a belga topcsapatok közül. Egy Genk nagyságú csapat számára hatalmas szégyen, hogy nem jut be a legjobb hat közé.”Köteles a Het Laatste Nieuwsnak. – Olyan érzés, mintha kiestünk volna a belga topcsapatok közül. Egy Genk nagyságú csapat számára hatalmas szégyen, hogy nem jut be a legjobb hat közé.”

Köteles együttese az elmúlt két idényben még az Európa-liga csoportkörében vitézkedett, a bajnokságban azonban – akárcsak a legutóbbi alkalommal – csalódást keltően szerepelt. Köteles szerint ez mindenekelőtt a játékosok felelőssége.

„Hogy mi ment rosszul a szezonban? Hol is kezdjem… Nagyon sok döntetlent játszottunk, pocsékul kezdtük a bajnokságot, az elején majdnem még kiesést jelentő helyen is voltunk. Remélem, a szezon üzenete eljut a játékosokhoz. Ha valaki nem érez kihívást a Genknél, távozhat innen” – fogalmazott keményen a 30 éves magyar kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik