Légiósok: Szívesen játszanék még a Fradiban – Nagy Dominik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.20. 18:26
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa magyar válogatott játékosa, Nagy Dominik az Origónak adott terjedelmes interjújában beszélt döntésének okáról, valamint elárulta, hogy egy nap szívesen visszatérne a Ferencvároshoz.

A 21 esztendős futballistának két ajánlata volt az olasz élvonalból, sőt Amerikából is megkeresték, ennek ellenére a lengyel klub mellett kötelezte el magát. A végső döntés meghozatala előtt még Bernd Storck szövetségi kapitány véleményét is kikérte.

„Őszinte leszek, nem tartom magam még késznek a Serie A-ra, és mindenképp szerettem volna a fokozatosságot betartani. Úgy gondolom, a lengyel liga akár a Serie A-ra is felkészíthet. Fő szempont volt a választásomnál, hogy olyan csapatba szerződjek, amelyben folyamatos játéklehetőséget kaphatok” – mondta Nagy Dominik az Origónak.

„Leültem vele (Bernd Storckkal – a szerk.), beszéltünk pár szót, elmondta a gondolatait, a lengyel szerződés pozitív és negatív oldalát egyaránt megemlítette. Hasonlóan láttuk a helyzetet, a döntést rám bízta, amelyet én meg is hoztam.”

Nagy azt is elárulta, hogy ha – mondjuk 34 évesen – hazatérne az NB I-be, melyik csapatot választaná.

„Szívesen játszanék egyszer még a Fradiban” – mondta a válogatott labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik