Légiósok: Szerencsére nincs baj – Korhut Mihály

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.21. 08:47
Az izraeli bajnoki címvédő és jelenleg is listavezető Hapoel Beer-Seva magyar válogatott futballistája, a combsérüléséből felépülő Korhut Mihály vasárnap visszatért a pályára, a kezdőcsapatban kapott  helyet a Hapoel Haifa elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen (0–0), ám a 74. percben le kellett cserélni. A védő a Nemzeti Sportnak beszélt a történtekről.

„Szerencsére nincs baj – válaszolta a Nemzeti Sport érdeklődésére a Hapoel Beer-Seva 28 esztendős, nyolcszoros válogatott balhátvédje. – A korábban megsérülő jobb lábam fájdult meg a meccsen, de nem belül, hanem kívül. Begörcsölt.”

Az izraeli élvonalbeli bajnokságot nemrégiben még tízpontos előnnyel vezető Beer-Seva már csak hárommal megy a Maccabi Tel-Aviv előtt.

Fáradtság? Formahanyatlás?

„Hetek óta hadilábon állunk a gólszerzéssel, és egy kicsit mintha el is fáradt volna a csapat. De még vezetünk, ez a lényeg, a hamarosan kezdődő rájátszásban mindamellett új erőre kell kapnunk.”

Korhuték csütörtökön ráadásul Európa-liga-csatát vívnak a török bajnok Besiktassal, a legjobb 16 közé jutásért zajló párharc első meccsét odahaza veszítette el 3–1-re az akkor még a magyar futballista nélkül felálló Beer-Seva.

„Kár a harmadik kapott gólért, így azért rendkívül nehéz a helyzetünk – vélekedik Korhut Mihály. – Természetesen megpróbáljuk kicsikarni a továbbjutást, nincs veszítenivalónk. Hogy játszom-e? Minden mérkőzésen szeretnék pályára lépni, remélem, százszázalékos állapotban leszek csütörtökre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik