Légiósok: Szalai Ádám két gólt szerzett a Hoffenheimben

Vágólapra másolva!
2016.08.14. 10:09
null
Szalai Ádám két gólt szerzett a szombati edzőmeccsen (Fotó:achtzehn99.de)
A német élvonalbeli Hoffenheim magyar válogatott csatára, Szalai Ádám két gólt is szerzett a görög élvonalbeli PASZ Janina elleni szombati, 7–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen.

 

A Hoffenheim a PASZ Janina elleni felkészülési meccsen a 19. percben Szalai Ádám góljával szerezte meg a vezetést, majd a magyar csatár a második félidő elején is a kapuba talált, azzal már 4–0-ra vezetett csapata, amely 7–0-ra győzött.

„A játékosok megpróbálták végrehajtani, amit a meccs előtt kértünk és jól is teljesítettek. Volt néhány futballistánk, aki ezen a tesztmeccsen kapott esélyt arra, hogy bizonyítson, és ezzel élt is” – nyilatkozta a meccs után a Hoffenheim hivatalos honlapjának a csapat vezetőedzője, Julian Nagelsmann.

A szakember alighanem Szalaira is célzott, akivel kapcsolatban a német sajtó korábban szinte biztosra vette, hogy távozik, mert a szakmai stáb továbbra sem számol vele (az előző fél évet a Hannovernél töltötte kölcsönben).

A Hoffenheim jövő vasárnap játssza első tétmeccsét – a Német Kupában a negyedosztályú Germania Egestorf lesz az ellenfél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik