Légiósok: Szabics élete első bajnoki címére vágyik Grazban

Vágólapra másolva!
2011.04.04. 14:40
Szabics Imre, az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sturm Graz légiósa a kleinezeitung.at internetes portálnak adott interjúban elmondta, megszerezné pályafutása első bajnoki címét, amelyre jó esély mutatkozik jelenlegi csapatával, amely három pontos lemaradással áll a tabella második helyén a Sáfár Szabolcsot foglalkoztató Austria Wien mögött.

„Nem az egyéni teljesítmény a legfontosabb, hanem a csapat sikere – utalt Szabics Imre a hétvégén a Rapid Wien ellen 3–3-ra végződő mérkőzésre, amelyen gólpasszt adott, majd gólt is szerzett. – Még nem nyertem bajnoki címet pályafutásom során egyik csapattal sem, ennek azonban változnia kell. Amikor meghosszabbítottam a szerződésemet, akkor is ez lebegett a szemem előtt. A bajnokság jelenlegi állása szerint jó eséllyel pályázunk az elsőségre.”

Szabics Imre jelenleg hat gólnál jár a bajnokságban, és hét gólpasszt is jegyzett. Csapata, a Sturm Graz kilenc fordulóval az idény vége előtt a második helyen áll a tabellán, három pont a lemaradása a listavezető Austria Wiennel szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik