Légiósok: „Stieber Zoltán is a Kaiserslauternnel edz júliusban”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.27. 12:54
Biztosnak látszik, hogy a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Kaiserslauternnel kezdi meg a nyári felkészülést Stieber Zoltán. Erről a magyar válogatott támadó csapatának játékosmegfigyelője beszélt a der-betze-brennt.de oldalnak.

Habár Stieber Zoltán korábban kijelentette, hogy jót tenne neki az országváltás, július elsején mégis a német együttessel kezdi meg a felkészülést. A Kaiserslautern egyik játékosmegfigyelője, Boris Notzon az interjúban elmondta, a felkészülés során nemcsak ő, hanem a többiek is megmutathatják az edzői stábnak, hogy mit tudnak.

„Jacques Zoua és Naser Aliji mellett Stieber Zoltán is visszatér a csapathoz a nyári szünet után – jelentette ki Notzon. – Átbeszéljük a helyzetüket, a célokat. Senkit sem akarunk elüldözni, de ha egy játékos elmondja, hogy az elképzelései nem egyeznek a klubéval, és mi is hasonlóan gondolkodunk, akkor készek vagyunk tárgyalni. A felkészülés mindenkinek lehetőséget ad, hogy megmutassa magát és előrukkoljon valamivel az edzői stábnak.”Habár Stieber Zoltán korábban kijelentette, hogy jót tenne neki az országváltás, július elsején mégis a német együttessel kezdi meg a felkészülést. A Kaiserslautern egyik játékosmegfigyelője, Boris Notzon az interjúban elmondta, a felkészülés során nemcsak ő, hanem a többiek is megmutathatják az edzői stábnak, hogy mit tudnak.

„Jacques Zoua és Naser Aliji mellett Stieber Zoltán is visszatér a csapathoz a nyári szünet után – jelentette ki Notzon. – Átbeszéljük a helyzetüket, a célokat. Senkit sem akarunk elüldözni, de ha egy játékos elmondja, hogy az elképzelései nem egyeznek a klubéval, és mi is hasonlóan gondolkodunk, akkor készek vagyunk tárgyalni. A felkészülés mindenkinek lehetőséget ad, hogy megmutassa magát és előrukkoljon valamivel az edzői stábnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik