Légiósok: Priskin csütörtökön pályára léphet az El-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 17:18
A Jelgava elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára készülő Slovan Bratislava a hivatalos honlapján tudatta, hogy Priskin Tamás is a csapattal tartott a párharc lettországi visszavágójára.

Július elején a Nemzeti Sport Online adta hírül először, hogy Priskin Tamás a Videotonban folytathatja a pályafutását. Nem sokkal később már arról számolhattunk be, hogy a székesfehérvári csapat hamarosan be is jelenti a magyar válogatott támadó szerződtetését, és a Slovan vezetőedzője, Nikódimosz Papavasziliu sem fűzött már sok reményt Priskin maradásához.Priskin Tamás a Videotonban folytathatja a pályafutását. Nem sokkal később már arról számolhattunk be, hogy a székesfehérvári csapat hamarosan be is jelenti a magyar válogatott támadó szerződtetését, és a Slovan vezetőedzője, Nikódimosz Papavasziliu sem fűzött már sok reményt Priskin maradásához.

Jelenleg azonban úgy fest, hogy megrekedtek a tárgyalások a két klub között, hiszen a 29 esztendős csatár elutazott a Slovannal a Jelgava elleni Európa-liga-párharc visszavágójára, és semmi akadálya annak, hogy a csütörtöki mérkőzésen pályára lépjen. A pozsonyi együttes hivatalos honlapjának beszámolója szerint Priskin sorsa napokon belül eldőlhet.

A párharc első meccse gól nélküli döntetlennel zárult, a lettországi találkozó csütörtök 17.30 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik