Légiósok: Pintér átigazolása augusztus végéig is elhúzódhat

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 08:18
A Zaragozától minden bizonnyal távozó Pintér Ádám átigazolási ügy augusztus végéig is elhúzódhat – írja az El Periódico de Aragón című spanyol lap, amely a válogatott futballista ügynökét, Filipovics Vladant is megszólaltatta.

„Pintér Ádámért nem érkezett ajánlat az aragóniai klubhoz, de ügynöke, Filipovics Vladan elmondása szerint több európai bajnokságból is van érdeklődés. A magyar játékos szappanoperája a menedzser szerint a nyári átigazolási piac augusztusi hajrájáig is elhúzódhat. A cél az, hogy Pintér továbbra is a lehető legmagasabb szinten, vagyis első osztályú csapatban szerepelhessen" – írja az El Periódico de Aragón című lap internetes kiadása a spanyol másodosztályú Real Zaragoza magyar futballistájával kapcsolatban.

Pintér Ádámmal kapcsolatban már többször jeleztük, hogy még egy évig élő szerződése ellenére távozna az élvonaltól tavasszal búcsúzó együttestől, ám jelenleg még a Zaragozával készül.

Az augusztus 14-i, Csehország elleni felkészülési meccsre és a szeptember 6-i, Románia elleni vb-selejtezőre készülő magyar válogatott számára nem éppen jó hír, hogy a fontos láncszemnek számító, védőként és középpályásként is Pintér lehet, hogy augusztus végéig nem fog tétmeccsen pályára lépni, a Zaragozánál ugyanis már nem is számolnak vele. A csehek ellen készülő keretbe egyébként már meghívót kapott Egervári Sándor szövetségi kapitánytól a 25 éves futballista.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik