Légiósok: „Nikolics nem elég jó a BL-hez, lassú, körülményes”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.19. 13:50
null
„Nikolics valóban sok gólt szerzett a szezon során, de...” (Fotó: przegladsportowy.pl)
Jerzy Podbrozny, korábbi lengyel labdarúgó éles kritikával illette Nikolics Nemanját, véleménye szerint a magyar csatár nem elég jó támadó ahhoz, hogy a Legia Warszawa bejusson vele a Bajnokok Ligájába.

 

Jerzy Podbrozny korábban kétszer is lengyel gólkirály lett a Lech Poznannal, utána szerződött a Legiához, amelynek színeiben 78 mérkőzésen 45 gólt szerzett. A korábbi csatár elismeri a 28 góllal záró Nikolics képességeit, de szerinte nem lesz elég a Bajnokok Ligájához az, amit nyújt.

„Nikolics valóban sok gólt szerzett a szezon során, de csak Lengyelországban, és akkor sem a legerősebb ellenfeleknek talált be – mondta Podbrozny a sport.se.pl-nek. – Az Európa-ligában csak egy gólt szerzett. Nem akarom megbántani, de szerintem nem elég jó a Bajnokok Ligájához.”

„Ha az lenne, akkor egyből erősebb bajnokságba igazolt volna, nem az Ekstraklasába. A média valahogy elfelejti megírni a gyengeségeit: lassú, körülményes, közepes szintű játékos.”

Podbrozny nemcsak Nikolicsot, hanem csatártársát, a Videoton által is kinézett Aleksandar Prijovicot is kritizálta, aki – véleménye szerint – „semmi különlegeset nem nyújtott” és „ahhoz képest, hogy két méter magas, nem tudja használni a fejét”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik