Légiósok: Németh Krisztián visszatérhet Görögországba!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.01. 01:23
null
Németh Krisztián hatékonyabb akar lenni az ellenfél kapuja előtt (Fotó: Imago)
Egybehangzó görög lapértesülések szerint Németh Krisztián, a holland élvonalban az idény végi osztályozón bennmaradó Roda magyar válogatott csatára visszatérhet Görögországba, és a krétai OFI-hoz igazolhat.

 

A görög sportportálok beszámolója szerint az OFI szemet vetett Némethre, aki ebben az idényben 25 bajnokin két gólt szerzett és három gólpasszt adott.

A sports.gr információi szerint az OFI elsősorban kölcsönvételben gondolkodik, mivel a 24 éves támadót egy évig még szerződés köti a Rodához.

A hírek szerint a krétai klub képviselői és a játékos ügynökei a következő hetekben tárgyalhatnak egy esetleges átigazolásról.

Kövesdi Viktor, a csatárt képviselő menedzseriroda igazgatója a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, nem tud a görögök érdeklődéséről:

„Nem érkezett ilyen megkeresés, napi kapcsolatban vagyunk a Roda igazgatójával, de nem került szóba bármilyen másik csapat. Krisztiánnak érvényes szerződése van a Rodával, ahol számítanak rá" – nyilatkozta a menedzser.

Némethet már jól ismerik Görögországban: 2009 nyarán a Liverpooltól az AEK Athénhoz került, majd egy évvel később az Olympiakosz Pireusz szerződtette, illetve megfordult az Olympiakosz Volosznál is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik