Légiósok: Németh Krisztián volt a tornadöntő hőse – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.25. 07:28
Németh Krisztián csapata, a New England Revolution nyerte meg az észak-amerikai Mobile Mini Sun Cup elnevezésű felkészülési tornát, mivel a döntőben az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 4–3-ra legyőzte a Houston Dynamót.

A Revset a második félidő elején a szünetben beálló Németh Krisztián juttatta előnyhöz, aki Kelyn Rowe lövése után a kapufáról kipattanó labdát gondolkodás nélkül a kapu jobb oldalába küldte.Németh Krisztián juttatta előnyhöz, aki Kelyn Rowe lövése után a kapufáról kipattanó labdát gondolkodás nélkül a kapu jobb oldalába küldte.

NÉMETH KRISZTIÁN AKCIÓGÓLJA

A Houston a játékrész közepén egyenlített, így következhetett a tizenegyespárbaj, amelyben utolsóként a magyar válogatott támadó állt a labda mögé, s magabiztos lövésével eldöntötte a párharcot.

A szétlövés során a Houstonban rontott a Videoton korábbi támadója, a Chicago Fire-től érkező Arturo Álvarez.

A GYŐZTES TIZENEGYES

A New England Revolution 2016 után másodszor nyerte meg az arizonai tornát, melynek bronzmérkőzésén Sallói Dániel együttese, a Sporting Kansas City kétgólos előnyről 3–2-re kikapott a Portland Timberstől. A magyar futballista a 62. percben, még 2–2-nél állt be.

USA, MOBILE MINI SUN CUP
DÖNTŐ
Houston Dynamo–New England Revolution 1–1 – tizenegyesekkel 3–4

A 3. HELYÉRT
Portland Timbers–Sporting Kansas City 3–2

AZ 5. HELYÉRT
Phoenix Rising FC–New York Red Bulls 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik