Légiósok: Németh Krisztián beteljesítette gyerekkori álmát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 10:29
null
Németh legutóbb a novemberi, svédek elleni meccsen játszott a válogatottban (Fotó: AFP)
Meggyógyult a vírusfertőzésből és eljutott Pearl Harbourba, Oahura és Waikikire, Németh Krisztián, aki 12 napot tölthetett a Hawaii-szigeteken és ezzel beteljesítette gyermekkori álmát.

 

2017-ben egyik mérkőzésen sem állhatott a válogatott rendelkezésére Németh Krisztián, aki így kimaradt az andorrai vereségből is.

„Egy vírus támadta meg az immunrendszeremet, s sajnos komolyra fordult a dolog. Nem tartottak bent ugyan a kórházban, de folyamatosan kellett ellenőrzésekre járnom, s mostanra sokat javult a helyzet. Nemrég újra elkezdhettem edzeni, várom a felkészülést” – nyilatkozta a Blikknek a 30-szoros válogatott játékos. Elmondta, örül annak, hogy Bernd Storck maradt a válogatott élén.

Még egyéves szerződés köti az al-Garafához, de azt nem tudja, hogy tudja-e folytatni katari pályafutását, az országot sújtó blokád miatt ugyanis az ország megközelíthetetlen.

„A klubomnak július 9-én kezdődik a felkészülése, a tervek szerint velem. Remélem, minden zárat feloldanak, mire vissza kell mennem” – mondta. #diamondheadhik

Már túl van egy 12 napos nyaraláson, amit Hawaiion töltött. „Gyerekkorom óta el akartam jutni Pearl Harbourba, de voltunk Oahun, illetve Waikikin a Diamond Head festői látványát is megcsodáltuk. Biztosra veszem, hogy még visszatérünk.”

Mahalo Hawaii

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik