Légiósok: Nem vagyok túlzottan elégedett magammal - Szalai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.01. 16:31
Szalai Ádám, a német Bundesligában szereplő Hoffenheim támadója elismerte, nem elégedett az eddigi szezonjával, de igyekszik száz százalékot nyújtani minden alkalommal.

„A Schalke szezonja eddig igencsak kétarcú. A bajnokságot rosszul kezdte, de a Chelsea-vel sikerült döntetlent játszania – mondta Szalai korábbi csapatáról, egyben hétvégi ellenfeléről az achtzehn99.de-nek. – Hogy milyennek érzem a szezonomat eddig? Nem vagyok túlzottan elégedett magammal. Más rendszerben kell futballoznom új klubomban, és a csapattársakkal is össze kell még hangolódnom.” Szalai korábbi csapatáról, egyben hétvégi ellenfeléről az achtzehn99.de-nek. – Hogy milyennek érzem a szezonomat eddig? Nem vagyok túlzottan elégedett magammal. Más rendszerben kell futballoznom új klubomban, és a csapattársakkal is össze kell még hangolódnom.”

„Igyekszem sokat tanulni, és hozzászokni ahhoz a stílushoz, amit a Hoffenheim játszik, valamint száz százalékot nyújtani minden egyes alkalommal, hiszen ez a dolgom. Együttesünk játékának fontos eleme, hogy mindenki részt vegyen a támadásban. Természetesen csatárként igyekszem betalálni, de a csapat érdeke mindennél fontosabb.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik