Légiósok: „Nem igaz, hogy erős csapatok ellen nem találok be”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.03.17. 12:29
Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa magyar válogatott támadója csapata 4–0-s, Zawisza Bydgoszcz elleni Lengyel Kupa-sikere után klubja honlapjának nyilatkozott.

„Örülök a négygólos győzelemnek, de továbbra is koncentrálnunk kell, a párharcból még hátravan kilencven perc” – mondta Nikolics Nemanja, miután mesterhármast szerzett a Zawisza ellen, a Legia pedig 4–0-ra megnyerte az elődöntő első mérkőzését.a Legia pedig 4–0-ra megnyerte az elődöntő első mérkőzését.

„Az első félidőben volt néhány hibánk, a szünetben az edzőnk elmagyarázta, min kellene változtatnunk. Ez sikerült, meg is lett a győzelem. Ha nem találtam volna a kapuba, ugyanilyen boldog lennék, a gól nem minden. A labdarúgás nem csak a gólról szól. A sikertelen sorozatom tudatában is elégedett voltam, mert annak ellenére, hogy nem voltam eredményes, segítettem a csapattársaim. Tudtam, hogy semmi baj nem lesz, és hamarosan úgyis ismét gólt szerzek.”

„Hogy többen azt állítják, az erős együttesek ellen nem találok be? A lengyel élvonalban szereplő gárdák közül csak kettő ellen nem szereztem gólt: ez a két alakulat a Lech Poznan és a Pogon Szczecin. Úgy gondolom, aki ezt mondja, az nem tiszteli az Ekstraklasa csapatainak 98 százalékát.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy ebben a szezonban már harminc találatnál járok, ráadásul sok gólpasszt is kiosztottam. Még mindig sok meccs van hátra a kiírásból. Magabiztos vagyok, de mint mondtam, a gól nem minden, nekem fontos az assziszt is! Nehéz találkozó vár ránk a Poznan ellen, természetesen győzni szeretnénk, ha azonban ez sikerül, az még nem jelenti, hogy máris bajnokok leszünk.”

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek