HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.12 12:05 Frissítve: 2018.01.12 15:27

Légiósok: „Nem az a fő cél, hogy Nagy Dominik hazajöjjön”

Nagy Dominik menedzsere, Georgi Attila volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgója kapcsán korábban arról számoltunk be, hogy a lengyel klub megegyezett a Videotonnal a kölcsönadása ügyében, a játékosügynök ugyanakkor azt mondta, a futballista számára nem prioritás a hazatérés.

HIRDETÉS

 

A Nemzeti Sport információi szerint a Legia Warszawa a szezon végéig kölcsönadja Nagy Dominikot a Videotonnak, a fehérváriak a napokban jelenthetik be a szerződtetését. Értesülésünkre a futballistát képviselő Sports Entertainment Group menedzseriroda részéről Georgi Attila a Digi Sport napindító műsorában így reagált: „Nem mondanám, hogy a Videoton a megoldás, és azt sem, hogy nem. Magyarországról több egyesület érdeklődik iránta. Az elsődleges szempont, hogy találjunk egy olyan bajnokságot, amelyben játszani tud. Nem az a fő cél, hogy hazajöjjön. A Legia inkább németországi, belgiumi vagy hollandiai kölcsönadásban gondolkodik. Ha van lehetőség, akkor inkább ezt részesítenénk előnyben.”

A magyar szélsőt tavaly januárban egymillió euróért szerződtette a varsói klub a Ferencvárostól, s eleinte jól ment neki a játék: a 2016–2017-es idényben 12 mérkőzésen négy gólt szerzett, a csapat egyik legjobbja volt. Utána azonban a hírek szerint problémák adódtak a hozzáállásával, amiért kétszer is a tartalékokhoz száműzték.

„Ezt a vezetőedző mondta, de ez nem így van, ez hülyeség” – védte meg ügyfelét Georgi Attila.

Nagy Dominik a Legiánál Romeo Jozak szeptemberi érkezését követően került fokozatosan háttérbe. Az előző idényben, a téli érkezését követően fél szezon alatt 18 bajnokin játszott, viszont ősszel csak kilenc alkalommal, ebből a Jacek Magierát váltó új edzőnél csak háromszor. Októberben játszott mindeddig utoljára a felnőttcsapatban.

A Legiánál 2021 nyaráig szól a szerződése, a lengyel klub egyelőre nem mondott le róla, ám ismét bizonyítania kell, hogy nem véletlenül szerződtették.

Szerdán egyébként már lengyel oldalak is arról írtak, hogy Nagy jó eséllyel a Videotonhoz igazol.

A TELJES BESZÉLGETÉST – AMELYBEN ENISZ BARDIRÓL ÉS OTIGBA KENNETHRŐL IS SZÓ ESIK – A LEJÁTSZÓRA KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.03 08:45:30

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Az Atromitosz kapusa másképp gondolkodik, Ugrai Roland szerződtetésében is szerepet játszott.

2018.09.30 23:35:14

Légiósok nemzetisport.hu

2018.09.26 13:57:58

Légiósok PÓR KÁROLY

Bekker Rolandnak megvan az első gólja Németországban és az esélye a fejlődésre.

2018.09.26 00:36:28

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Valamit nagyon másképp látnak azok odakint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS