HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.12 12:05 Frissítve: 2018.01.12 15:27

Légiósok: „Nem az a fő cél, hogy Nagy Dominik hazajöjjön”

Nagy Dominik menedzsere, Georgi Attila volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgója kapcsán korábban arról számoltunk be, hogy a lengyel klub megegyezett a Videotonnal a kölcsönadása ügyében, a játékosügynök ugyanakkor azt mondta, a futballista számára nem prioritás a hazatérés.

HIRDETÉS

 

A Nemzeti Sport információi szerint a Legia Warszawa a szezon végéig kölcsönadja Nagy Dominikot a Videotonnak, a fehérváriak a napokban jelenthetik be a szerződtetését. Értesülésünkre a futballistát képviselő Sports Entertainment Group menedzseriroda részéről Georgi Attila a Digi Sport napindító műsorában így reagált: „Nem mondanám, hogy a Videoton a megoldás, és azt sem, hogy nem. Magyarországról több egyesület érdeklődik iránta. Az elsődleges szempont, hogy találjunk egy olyan bajnokságot, amelyben játszani tud. Nem az a fő cél, hogy hazajöjjön. A Legia inkább németországi, belgiumi vagy hollandiai kölcsönadásban gondolkodik. Ha van lehetőség, akkor inkább ezt részesítenénk előnyben.”

A magyar szélsőt tavaly januárban egymillió euróért szerződtette a varsói klub a Ferencvárostól, s eleinte jól ment neki a játék: a 2016–2017-es idényben 12 mérkőzésen négy gólt szerzett, a csapat egyik legjobbja volt. Utána azonban a hírek szerint problémák adódtak a hozzáállásával, amiért kétszer is a tartalékokhoz száműzték.

„Ezt a vezetőedző mondta, de ez nem így van, ez hülyeség” – védte meg ügyfelét Georgi Attila.

Nagy Dominik a Legiánál Romeo Jozak szeptemberi érkezését követően került fokozatosan háttérbe. Az előző idényben, a téli érkezését követően fél szezon alatt 18 bajnokin játszott, viszont ősszel csak kilenc alkalommal, ebből a Jacek Magierát váltó új edzőnél csak háromszor. Októberben játszott mindeddig utoljára a felnőttcsapatban.

A Legiánál 2021 nyaráig szól a szerződése, a lengyel klub egyelőre nem mondott le róla, ám ismét bizonyítania kell, hogy nem véletlenül szerződtették.

Szerdán egyébként már lengyel oldalak is arról írtak, hogy Nagy jó eséllyel a Videotonhoz igazol.

A TELJES BESZÉLGETÉST – AMELYBEN ENISZ BARDIRÓL ÉS OTIGBA KENNETHRŐL IS SZÓ ESIK – A LEJÁTSZÓRA KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 09:20:13

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Interjú az osztrák szövetségi kapitány segítőjeként dolgozó korábbi csatárral.

2018.06.04 09:45:59

Légiósok BORBOLA BENCE

A Dinamo Kijev védője állítja, ha nem sérül meg Newcastle-ben, a mai napig Angliában lenne.

2018.05.30 11:56:58

Légiósok PÓR KÁROLY

„Előretekintek, most a Red Bull első csapata következik” – évértékelés a salzburgiak középpályásával.

2018.05.27 23:39:37

Légiósok THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Nemcsak azt reméltük, hogy bajnokságaink nívója jobb lesz, hanem azt is, hogy hazai legjobbjaink a válogatottban kamatoztathatják a légiósoktól tanultakat.

2018.05.15 09:15:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Pályafutásom talán legnagyobb sikere a Hoffenheimmel szerzett bronzérem, mérhetetlenül büszke vagyok.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS