nemzetisport.hu 2019.01.22 10:53 Frissítve: 2019.01.24 06:04

Légiósok: „Nagyszerű debütálás” – Korhut máris a forduló legjobbja lehet

Mint arról beszámoltunk, a 15-szörös válogatott védő, Korhut Mihály vasárnap debütált új csapatában, a görög élvonalbeli Ariszban, és a helyi beszámolók szerint nagyszerű teljesítményt nyújtott, a forduló legjobbjai közé is bekerült.

Korhut Mihály az AEL ellen debütált az Arisz sárga-fekete szerelésében (Fotó: Aris FC)

 

Korhut Mihály januárban az izraeli Hapoel Beer-Sevától szerződött az Arisz Szalonikibe és vasárnap az AEL Larissza elleni, 0–0-s döntetlennel végződő idegenbeli meccsen mutatkozott be a görög élvonalban, a csapatot sújtó sérülések miatt nem a védelemben, hanem a középpályán.

„Korhut Mihály nagyszerűen debütált és már az első meccsén nagy segítségére volt a csapatának abban, hogy értékes ponttal távozzon az AEL otthonából. Miközben nem is a saját posztján, balhátvédként, hanem bal oldali középpályásként szerepelt. Egy ízben nagy helyzetbe is hozta csapattársát Nicolas Diguinyt és több alkalommal is pontos labdákkal találta meg a társait” – írja a magyar légiósról a To10.gr amelynél a forduló öt legjobb játékosa közé is bekerült az Arisz futballistája.

A portál voksolásán a szurkolók a Lazarosz Hrisztodopulosz (Olympiakosz), Jevgenyij Sakov (PAOK), Adil Nabi (OFI), Petrosz Mandalosz (AEK) ötösből választhatják ki a  16. forduló legjobbját. A szavazás kedd délelőtti állása szerint Korhut a 4. helyen állt.   

Itt lehet szavazni Korhut Mihályra (görögül: Μιχάλι Κόρχουτ)!

 
2019.10.19 22:34:42

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megpróbál egy negyedik bajnokságban is gólkirály lenni.

2019.10.18 20:48:02

Légiósok PIETSCH TIBOR

„A három chicagói év alatt egyetlen edzést és meccset sem mulasztottam el.”

2019.10.04 22:50:25

Légiósok PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem tett mást, »csak« szívből futballozott.